News - Details
Page backPrint pageSend page

20.02.2018 - Compagnie de Saint-Gobain

Voor de derde keer achtereen is Saint-Gobain onderscheiden als Top Employer Global

Voor het derde jaar op rij is Saint-Gobain als Top Employer Global uitgeroepen tot wereldwijde topwerkgever. Het is ťťn van de 13 bedrijven wereldwijd die dit certificeringslabel ontvangen hebben. Het Top Employer Institute, een onafhankelijke organisatie die dit label toekent, verwees specifiek naar de openheid en mobiliteit tussen de activiteiten van het bedrijf, de HR-innovatie, de lerende organisatie van de groep en de attitudes van Saint-Gobain*. Dit jaar kregen maar liefst 31 landen waarin Saint-Gobain actief is, dit label toegekend. Dit zijn er drie meer dan in 2017. De groep werd ook opnieuw onderscheiden met de certificeringen "Top Employer Europe", "Top Employer North-America" en "Top Employer Asia-Pacific". Daarnaast kreeg het bedrijf voor de eerste keer ook het certificaat "Top Employer Latin-America" toegekend.

Het Top Employers Institute kent het Top Employer Global-label toe aan bedrijven die het in minstens 20 landen en op verschillende continenten heeft gecertificeerd. Hierbij worden zeshonderd arbeidsomstandigheden en -indicatoren gecontroleerd voor elk van de 31 gecertificeerde landen, namelijk: ArgentiniŽ, AustraliŽ, Oostenrijk, BelgiŽ, BraziliŽ, Canada, China, Colombia, TsjechiŽ, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, India, Ierland, ItaliŽ, Japan, MaleisiŽ, Mexico, Nederland, Polen, RoemeniŽ, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Thailand, Turkije, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

"De Top Employer-certificering is een erkenning van de toewijding van Saint-Gobain en van onze managers van over de hele wereld voor het ontwikkelen van hun teams, het aantrekken en cultiveren van getalenteerde personen en het ontsluiten van carriŤremogelijkheden," aldus Claire Pedini, Senior Vice President personeelszaken van Saint-Gobain.

* De vijf Saint-Gobain-attitudes die alle werknemers van de groep hanteren, zijn: een goede relatie met de klant cultiveren, als ondernemer acteren, innoveren, flexibel zijn en een open en boeiende arbeidscultuur opbouwen.

OVER SAINT-GOBAIN
Saint-Gobain ontwikkelt, produceert en verdeelt materialen en oplossingen die het welzijn en de toekomst van ons allemaal verbeteren. Deze materialen komen overal in onze omgeving en ons dagelijks leven voor: in gebouwen, transportmiddelen, infrastructuren en talrijke industriŽle toepassingen. Ze leveren comfort, prestatie en veiligheid en voldoen tegelijkertijd aan de eisen op het gebied van duurzaam bouwen, de efficiŽnte omgang met natuurlijke hulpbronnen en de klimaatverandering.

39,1 miljard omzet in 2016
In 67 landen vertegenwoordigd
Meer dan 170.000 medewerk(st)ers
www.saint-gobain.com

Perscontact:
Laurence Pernot: +33 (0)1 47 62 30 10
Susanne Trabitzsch: +33 (0)1 47 62 43 25

Images

 

Beschreibung

Dateianzeige

Download

Anzeigen...

  Bild anzeigen  

Speichern...

Bild downloaden

 

Downloads

Beschreibung

Datei

Download

Top Employer Global 2018

flash-16-02-2018-saint-gobain-top-employer-global-nl.pdf


Join the conversation
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Xing
  • Kununu