Gyptone Activ'Air
Print pageSend page

Gyptone Activ'Air® akoestische plafonds zijn dé referentie op het gebied van akoestisch comfort in scholen, instellingen, hospitalen, burelen en woningen,...

De Gyptone Activ'Air® akoestische plafonds verminderen de nagalmtijden* en waarborgen een betere spraakverstaanbaarheid. Het vernieuwde assortiment Gyptone Activ'Air® is leverbaar in demonteerbare inlegtegels en in platen die na plaatsing een naadloos oppervlak vormen.

Of het nu gaat om plafonds van vrij eenvoudige of meer complexe aard, met deze modulair, geperforeerde Gyproc-platen kunnen mooie strakke hoogstandjes in naadloze plafonds gerealiseerd worden. Zowel gebogen als volledig vlakke constructies kunnen naadloos afgewerkt worden.

Met de steeds strenger wordende eisen op het vlak van akoestiek en binnenluchtkwaliteit kunnen we nu esthetiek koppelen aan een uitmuntende akoestische absorptiegraad en een bewezen luchtzuiverende werking.

De Activ'Air® technologie die verwerkt zit in deze Gyptone producten neutraliseert de grootste groep binnen de VOS (vluchtige organische stoffen) en combineert akoestisch comfort met een beter leef- en werkcomfort.

Meer informatie:
http://www.gyproc.be/professional/producten/platen/plafondplaten/gyptone-activ-air/nl
http://www.gyprocverluchtjewoning.be/nl/home.aspx
*het geluid dat heen en weer kaatst tussen twee wanden waardoor er echo’s veroorzaakt worden.

Join the conversation
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Xing
  • Kununu